Namn: Lösen:

Dyk nr: 349, Breviks brygga, Tyresö


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2011-08-06
MAXDJUP :
18,8 meter
DYKTID :
60 minuter
VATTENTEMP :
17 grader
SIKT :
4 meter
VISAD :
411 ggr

Dags för dagens andra dyk! Eftersom MR bara hade 80 BAR kvar i sitt dubbelpaket kom vi överens om att gå direkt till båten och sedan mot MC'n (den där som Mr Luthor har så svårt att hitta ;-). Om vi inte hittade den på en gång så skulle vi gå tillbaka till grunda partiet för att lattja runt lite där.

Plums i och ner till båten. Lex tar ut en kurs och vi andra följer snällt med. Vi bildar en bred linje där vi simmar fram och letar, men icke sa nicke - ingen MC den här gången heller!!! Det var väl själva f--!!! Vi tar en lugn och trevlig tur tillbaka. MR hittar t o m en liten söt manet som simmar fritt i vattnet. Det var trevligt.

Väl tillbaka på 5-7 meter fluffar vi runt och kikar lite överallt. När MR har 20 BAR kvar skjuter han sin korv (flöt på riktigt bra) och ger sig sedan upp. Jag hade tecknat att jag ligger kvar en stund så Lex och jag fortsätter fluffa runt. Jag filmar lite svajande tång och glider på medan Lex kör en krandrill till. Lite allsköns bråte hittar vi också. En golfboll, en haspelrulle, den där värdepåsen från bankrånet som är tom och något fiskedrag utöver alla bildörrar och hatthyllor :).

Helt plötsligt ser jag något skumt när på botten. Kapten Blydojas underkäke!!! Jag simmar dit och lyfter upp den för att visa den för Lex, men han påstår att det är underkäken från ett vildsvin... Vi lägger tillbaka den efter en stund och simmar vidare. Jag hittar även en liten lake under en sten som jag lyckas visa för Lex. Mr Luthor plockade upp en golfboll som vi kastar till varandra på ca 2 meter och sedan när dykdatorn visar 60 min går vi upp.

Ytterligare ett mycket trevligt dyk! Tror nu att det snart är dasg att ge en medlem ett nytt smeknamn i La Famiglia. Han får heta Lex MC Luthor... ;-)

Stort tack för idag!

EAN32
CNS 20% TOT 50%
Gen.djup: 6,7 m
Temp: 17 C
Sikt: ca 4-5 m
Dräkt: TORRDRÄKT
Bly: - kg
120 BAR -> 50 BAR (2 x 12l, 232BAR)
SAC: 16, l/min

Parkamraters loggar:
Peter Brockman - Breviks brygga, Tyresö, Stockholm, Sverige
Peter Brockman - Breviks brygga, Tyresö, Stockholm, Sverige