Namn: Lösen:

Dyk nr: 372, Skrevan, Digerhuvud, Gotland


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2011-08-05
MAXDJUP :
33,8 meter
DYKTID :
60 minuter
VATTENTEMP :
3 grader
SIKT :
20+ meter
VISAD :
404 ggr

Mer auktionsprylar till Fåröauktionen på lördagen gjorde att jag skulle upp på fredagen och det passade tydligen Osten och Dyklarsson bra. Fyllde bussen med porslin och tuber (hur bra är det tillsammans??) och for i full fart till färjan (hur långsamt kan en äldre kvinna köra genom Bunge utan att få parkeringsböter??).

Mycket snack och pill vid parkeringen. Kul att lära sig mer om moddad KISS och Inspo/Poseidon. Väl nere så är det lågvatten men ser mycket lovande ut. Hade huva och tuttplatta kvar i bilen men Henrik lånade vackert ut sin huva och dessutom en ishuva. Tur var det!

Vi blev guidade till ankaret (inte helt tydligt för ett oerfaret öga) och simmade vidare. Fint och kanonsikt. Sakral känsla och mycket bra men oerhört kallt. Redan på 5-8 meter blev det kylet och nere under 25 så var det bara 3 grader. Burr.
Och en rejäl ström också. Vände hem på runt 15-20 meter. Datorn fortfarande i BT-läge så jag höftade decot efter 15 min under 30 m. Mina bihålor helt kassa, kändes som tänderna skulle hoppa ut i överkäken men efter en del jojo-åkande så släppte det med gnissel och knorr.

Hittade en säl med ett udda paket. Anna i våtdräkt med singelflaska och enkelregg sprattlade omkring vid ytan.

Ett riktigt bra dyk och en trevlig dag. Och sista reggen testad och klar.

0 kg
Faber 327 + 7 l alu
90 bar (luft) + 120 bar deco (luft)
SAC 13,9

Parkamraters loggar:
Christer Larsson - Diger, Gotland