Namn: Lösen:

Dyk nr: 358, Ingrid Horn


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2011-10-22
MAXDJUP :
30,2 meter
DYKTID :
40 minuter
VATTENTEMP :
6 grader
SIKT :
2 meter
VISAD :
505 ggr

Andra dyket efter en god lunch och diverse snack. MH, CM och jag stannade ute och käkade medan de andra satt inne.

Samma dykpar som innan. Eftersom jag har rätt stor respekt för Ingrid (gillar henne inte alls faktiskt) så sa jag till MR att jag inte hade några problem alls med att stanna kring aktern. MR verkade dela känslan och var i alla fall helt OK med det.

Sist i den här gången också och ner mot vraket. Kom ner där vi skulle och kikade runt lite, men det verkade vara ganska dålig sikt på alla nadra ställen utom just där vi gått ner så jag tvekade först. Sedan, när vi orienterat oss, kändes det lite bättre och vi tog styrbordssidan förut, fram till masten och sedan tillbaka. Rena dimman i pricip hela vägen, så det var läge att stanna utefter relingen och jäms med mastennär vi korsade tvärs över. Bästa dyket på Ingrid så långt :-) Såg ett par lakar varav en bamsetjockis! Dyket var på ett speciellt sätt ett rekorddyk! Aldrig har det varit så men den här gången kände jag UA under dyket!!!

Allt flöt på bra en stund men sedan började jag frysa lite, så jag tecknade till MR att jag frös lite och vi bestämde oss för att gå upp stillsamt. Någon hade redan gjort loss linan så det var bara att glida upp. Tog det extremt lugnt och kände bra avvägningskontroll. Det visade sig att MR och jag var sist uppe i båten, trots ett ganska kort dyk!

Ihopplock och snack under återresan och så var det roliga slut för den här gången. Tack MR för två precis lagom och trevliga dyk!

Goingen MH hjälpte till att lasta bilen också med dubbelpaketet! Tack snälla för det!


EAN32
CNS 35% TOT 35%
Gen.djup: 18,8 m
Temp: 5 C
Sikt: ca 4-7 m
Dräkt: TORRDRÄKT
Bly: - kg
180 BAR -> 110 BAR (2 x 12l, 232BAR)
SAC: 13,9 l/min

Parkamraters loggar:
Marcus Reyier - Sv "Ingrid Horn"
Marcus Reyier - Sv "Tyr"