Namn: Lösen:

Dyk nr: 233, Trassel ,Rindö (Isdyk)


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2012-02-04
MAXDJUP :
8,5 meter
DYKTID :
37 minuter
VATTENTEMP :
0 grader
SIKT :
3 meter
VISAD :
480 ggr

Planen för dagen var ett isdyk på Svartfoten. Jag och MR var först på plats och skulle gå ut och börja skotta på isen. Vi började knalla ut på isen som knakade lite då och då. MR stannade och titta de betänkligt medans jag knallade vidare. Ca 30 meter ut från viken så började det att knaka för varje steg man tog så jag vände tillbaka. Efter att slagit spaden genom isen och konstaterat att den var för tunn så beslutade vi oss för att prova Trassel i stället.

Sagt och gjort så brände vi av mot Rindö. Väl där så gjorde vi ett hål vid bryggan, tände grillen. Sen kittade vi på och plumsade i. Vi averkade 37 minuter inna vi kände oss nöjda och återvände upp till ytan och nio minusgrader. Där på bryggan mötte oss ett bekant ansikte Det var Niklas (Tessi) som hört att vi var på trassel och kom för att tigga åt sej några korvar.

Så av med grejorna och på med korvarna på grillen. Kan man ha det bättre? Nydykt med en grillad i handen, solsken och i ett gott sällskap??? Efter att avnjutit lunchen och alla var mätta och belåtna så var det dags att ta avsked.

Tack grabbar, det här gör vi om.

Parkamraters loggar:
Eric Thorén - M/S Trassel, Rindö