Namn: Lösen:

Dyk nr: 236, Trassel ,Rindö


DYKARE :
PARKAMRAT :
Peter Brockman, Eric Thorén, Stefan Lindgren, Tommy Ekmark  
DATUM :
2012-03-10
MAXDJUP :
9 meter
DYKTID :
36 minuter
VATTENTEMP :
1 grader
SIKT :
5 meter
VISAD :
453 ggr

Sådär ja!

Bilen packad med dykprylar, såg och grill. Dags för säsongens sista isdyk :) Kommer ut till Svartfoten och ser till min förtjusning att det ligger is från viken och förbi vraket. Väntar in de andra som till slut dyker upp på platsen. Börjas med lite grymtande om att isen är hal, mina buddies är rädda att halka och bryta lårbenshalsen *urk* hade glömt att det var med PRO jag skulle dyka idag, hehe.

Trots mina argument och sura min för att få de andra att mjukna för ett sista isdyk så blir jag nerröstad och vi beger oss mot Trassel.........igen ;)

Väl där så kittar vi på och startar grillen innan vi plumsar i. Väl nere på vraket kan man konstatera att sikten är riktigt bra, ca 5- 6 meter som bäst. När vi kommit en bit efter styrbords sida så blickar vi ca 90grader ut från vraket och får syn på något som vi inte sett tidigar och som måste undersökas. Det visar sej att det är ett litet lastbilsflak som ligger där. Alltid kul att hitta nya grejor :)

Tillbaka på Trassel så simmar ET ner i lastrummet och jag ligger ovanför och konstaterar att jag ser botten i lastrummet när jag hovrar 5 meter ovanför. PB´s regulator börjar friflöda. Så efter att ET stängt hans kran så får PB avbryta dyket eftersom det han bli lite ont om luft kvar i flarrorna. ET och jag tar en sväng till innan även vi drar oss upp mot korvgrillningen.

Som vanligt ett fluffigt dyk i trevligt sällskap :)

Parkamraters loggar:
Eric Thorén - M/S Trassel, Rindö
Peter Brockman - M/S Trassel, Rindö, Sverige