Namn: Lösen:

Dyk nr: 189, USA, Boston Harbor Islands, Grave''s light


DYKARE :
PARKAMRAT :
oklart  
DATUM :
2011-11-05
MAXDJUP :
9,1 meter
DYKTID :
48 minuter
VATTENTEMP :
12 grader
VISAD :
246 ggr

Skönt i solen på båten trots våtdyk i november. Fick en hink varmt vatten i dräkten innan jag hoppade i, gjorde livet ännu bättre :)

Gick ner med Mike igen och höll tempo 9 minuter, sen gav jag upp. Inget kul dyk att simma i racefart hela tiden. Jag stannade upp och fotade, höll mig längs stenkanten där jag visste var jag var hela tiden.
Massor av eremitkräftor, hummer, krabbor av olika slag och snäckor. Mycket vackert!

En hel del vågor och lite strömt, men helt ok. Pat berättade i efterhand att de varit lite nervösa när jag var borta så länge, men det kunde de gtt ha. Jag dök upp precis vid båtstegen efter 48 min, vi hade sagt 50 max :) De andra satt redan på båten, de hade frusit efter att ha gjort ett längre första dyk.

Ganska nöjd med dagen, men en annorlunda upplevelse.

Stannade och drack 1-2-3-4 Guinness på klubben efteråt och vi pratade om dagen, de skämdes lite när de insåg hur obekväm jag varit första dyket... Men efter det hade vi en mycket trevlig eftermiddag och vi gick ut och drack öl några gånger efter det också. Någon mer dykning i USA blev det inte för mig, det blev för kallt och det fanns inga torrisar i rätt storlek att hyra.