Namn: Lösen:

Dyk nr: 214, Kolsva fältspatsbrott, isdyk


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2012-03-18
MAXDJUP :
25,6 meter
DYKTID :
32 minuter
VISAD :
485 ggr

Då var det dags för isdyk igen. Garanterat årets sista! Åkte ut med Pia, Manuel och Niklas. Tony och Alex kom också dit. Dessutom Lelle och 2 andra CMASare. Alla i samma vak...

Isen var inte helt pålitlig och knakade betänkligt. Vaken var kvar sedan förra gången, så det var bara att dra på sig och hoppa i. Niklas överraskade både sig själv och oss andra genom att gå igenom isen några meter från vaken. Det var rejäl pipis... Han drog dock bara på sig fenorna och gick ner där han damp igenom.

Niklas ställde sig på tee och slog några slag därnere, både huvud upp och huvud ner :) Verkade inte vara ett vinnande koncept att förena sina två hobbies, det enda hole-in-one var nog det hade gjorde med sig själv genom isen... Vi dök alla fyra tillsammans med lina upp till vaken.

Vi gick ner till bilvraket och runt en sväng. Fint!

La på 2 kg och blev tvärtung :)

Det var hyfsat svårt att ta sig upp efter dyket. Isen gav med sig när jag försökte häva mig upp. Lelle drog upp mig, sedan röjde Pia och Niklas vid stranden så Manuel kunde ta sig upp med sitt dubbelpack där.

Efter dyket hoppade jag i bikinin och triggade Manuel att hänga med på ett dopp. Hade ju blivit utmanad av dykkapten i Boston att inte vara en riktig viking utan en cocktaildykare, så nu skulle han få! :) Inte såå kallt ändå, även om det inte blev något långt dopp.

Så mysig dag med sol, bad och golf! Kunde inte vara bättre. Avslutades med mysig grillning som vanligt med mysiga vännerna :) Me like!!

Parkamraters loggar:
Manuel Tenser - Kolsva Fältspatsgruva