Namn: Lösen:

Dyk nr: 390, Husbygropen, Munsö, Ekerö


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2012-07-07
MAXDJUP :
15,4 meter
DYKTID :
68 minuter
VATTENTEMP :
7 grader
SIKT :
6 meter
VISAD :
445 ggr

Efter fika och MHs nedladdade "anti-mygg-app" (funkade väl sådär va?) och dryga 90 minuters ytintervall (vila) hoppade vi i grejorna igen och gjorde oss klara för ett andradyk.

Ner i spat och denna gången i högervarv. Sikten sämre åt det här hållet och ungefär lika mycket (lite) att se. Men det är förbaskat trevligt att fluffa runt med ett par bra kamrater, utan stress och bara vara i vattnet. Vi tog oss bort mot stranden och kom enligt uppgift ungefär 2/3 av sträckan över innan vi vände om hemåt igen. Tillbaka till trädet och vips var PB borta! Antingen sjunker han som en gråsten (!) eller så försvinner han. MH och jag väntar en stund innan jag tecknar att jag ska leta lite efter honom. MH tecknar att han ligger kvar där han ligger.

Glider genom trädet och kommer fram på andra sidan. Hittar honom ganska snart, lekandes med en mjärde!!! Smyger fram till honom och tecknar att vi vänder tillbaka. Kommer tillbaka till MH som snällt ligger kvar och väntar. Det kommer säkert en helt annan beskrivning av PB himself på det här också ... ;-)

Lugn och fin uppstigning och vi bryter ytan efter 68 minuter den här gången.

Plockar ihop och beger oss därifrån.

Tack för ännu en mycket trevlig dykdag pojkar! ALLTID roligt och bra att dyka med er!!!


EAN32
CNS 20% TOT 35%
Gen.djup: 6,5 m
Temp: 7 C
Sikt: 4 m
Dräkt: TORRDRÄKT
Bly: - kg
200 BAR -> 150 BAR (2 x 12l, 232BAR)
SAC: 12,3 l/min