Namn: Lösen:

Dyk nr: 309, Tyr


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2013-05-19
MAXDJUP :
31,9 meter
DYKTID :
42 minuter
VATTENTEMP :
2 grader
SIKT :
6 meter
VISAD :
477 ggr

2x12 EAN32

Vi låg på svaj och grillade hamburgare under ytintervallet. Trots dimman och regnet var burgarna himmelska. Efter lite omröstning blev det Tyr som andradyk. Jag har alltid gillat Tyr. Lagom stort och massor av prylar. lite trolsk stämning också efgdrsom hon har så stort skrov, så det blir rätt bra djupskillnader.

Efter exakt 2h 22min yta t yta-intervall drog vi ned igen. Anade att Jonas dyk skulle bli kort då han hade hål i handsken. Väl nere på vraket visade det sig att Thomas flaska läckte till den milda grad att den var tom på vraket. Vi försökte mecka om men min inflatorslang var alldeles för kort. Dfter lite pul fixade han det själv. Därefter tog ett veritabelt simma och lysa in-inferno vid. Gjorde vi tio varv? Sikten var riktigt bra förutom precis nära botten där det var lite dimmigt. Efter en stund blev det snöig silt runt hela vraket. Antagligen pga alla dykare.

Jonss stuvade sin stage och plötsligt var hela fingret ute ur handsken. Han signalerade till mig och drog upp. Svinkallt säkert. Thomas och jag drog t linan, snackade ihop oss och gjorde 5 min till. Ett fint litet varv. Därefter upp och mötte Jonas på 6. Vi låg och fes lite innan vi gick upp till härligt regn.

Trots vädret var det en kalasutfärd! Niklas, du gör ett skitbra jobb!

Parkamraters loggar:
Jonas Erikson - Sappemeer
Jonas Erikson - Tyr