Namn: Lösen:

Dyk nr: 428, Harm, Lillsved


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2013-08-17
MAXDJUP :
19,7 meter
DYKTID :
74 minuter
VATTENTEMP :
13 grader
SIKT :
3 meter
VISAD :
419 ggr

Landdyk till HARM. Another first. Eller?! Nja, jag har gjort isdyk på Harm då vi gick från land men det är ju en annan sak. Drainman missade färjan men det var ju ingen ko på isen (!) för vi hade skoj ändå. Håkan, David och jag och sen Kalle också alltså.

Mycket snack och tjafs och sen i drickat. Då dök två andra filurer upp. David tog fel och trodde Kalle klonat sig. David hade dagen till ära en GoPro 3 med nytt fäste och diffuser i form av kaffemygg i plast. Spännande att se hur det funkade.

Jag ledde på lina ut efter tesen "den som vet minst går först".....

Hygglig sikt på Harm. Snurrade hit och dit och upp och ned. Och vatten. I mängder. I vänster handske och i dräkten. Kedjeläckage eller?? Blöt som attan hur som helst och jag började bli kall efter 45 min. Å då blir man ju kissnödig också. Usch. Så jag drog tillbaka med David som gjorde hyggliga bail out övningar. Sen blev det för akut så jag lämnade David till sitt öde och sprang upp på stranden. 74 minuters dyk. Och vi som trodde att SM-mästaren i att dra gas borde vara uppe. Men gossarna snålandades och Kalle klarade över 90 min. Snyggt jobbat. Men knappast den 1/3-dels gas kvar som boken så vackert säger....

Härlig dag. Men blöt. Tack tack, grabbar!

Dil 21/06
Bailout 40cf 21%
36 h tot

Parkamraters loggar:
David Andersson - Harm