Namn: Lösen:

Dyk nr: 432, Jurgen Fritzen, Landsort


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2013-09-07
MAXDJUP :
65,9 meter
DYKTID :
75 minuter
VATTENTEMP :
4 grader
SIKT :
6 meter
VISAD :
513 ggr

Langesundsweekend

Nytt vrak, nya möjligheter. Eller inte.

Bojen ner och D och jag ner först. Låg inte på vraket så vi körde en sökning och det ju kvickt och bra. Jag låg kvar och D sökte, sen var det bara att dra linan och knyta i vraket. Kanonbra och finfin sikt på sina ställen. Drog utmed SB fram till fören. Riktigt fint och jag simmade förut och fick en fin vy av fören och de två ankarna som hängde ner. Kanon.

Sen akter över, kika in i backen och bak mot bygget. Såg att det fanns en rejäl hög att kolla på. Mycket detaljer. Mycket trevligt och gav mersmak.

Vi hade BT på 25 så på minuten gav vi oss av uppåt. D började göra sin omstuvning av stage/deco vid 20 och jag gjorde detsamma. Dock så slog 80:an hårt med kran och reg mot 7:an. Och vips så gick tydligen (jag uppfattade inte detta mer än att jag kände mig lite lätt plötsligt) släppte flaskan och singlade mot botten. D såg detta och signalerade till mig. Team Deco hade precis passerat nedåt så jag blev lite orolig att dom skulle få min pava i huvudet men så blev det inte. En sprillans ny 80:a med fingas och bra reg. Okul.

Bra dyk och bra vrak dock.

Dil 16/46
Bailout 80cf 17/40 samt 7 l 50%
40 h tot

Parkamraters loggar:
David Andersson - Jurgen Fritzen
David Andersson - Jurgen Fritzen