Namn: Lösen:

Dyk nr: 460, Breviks brygga, Tyresö


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2014-04-21
MAXDJUP :
18,6 meter
DYKTID :
53 minuter
VATTENTEMP :
3 grader
SIKT :
5 meter
VISAD :
316 ggr

SWE-dyk med MN och MR!

Bestämt Brevik för att det skulle vara enkelt för MH att haka på om han kunde. Erbjöd mig att hämta också eftersom hans Petra hade bilen. Men efter ett "kanske" på evenemanget så hörde jag inget. Jag lät platsen liga kvar så att han och CM kunde dyka upp om de kom loss - och drog iväg för att vara där kl 10:00. Höll nästan på att få med mig Sara också för lite solande - men lite för trött på morgonen för att orka.

Drog iväg efter frulle och landade ca 10 minuter före utsatt tid. De andra två (MN och MR) dröjde inte länge med att ansluta.

Soligt och fint som attan var det, ännu gosigare än på Påskafton. Glatt med dykning så vi plockade ihop under muntra tillrop!

Färdiga och plums! Planen var att jag skulle leda :p Först ner till sportbåten och sedan neråt. Vänster vid dojan och sedan mot MCn. MN hade lite skralt med luft så vi satte iväg. Kom ner till sportbåten och de andra två filmade och fotade medan jag pyste (myste) runt. Sikten var helt OK även om det var mycket partiklar i vattnet.

Ner mot dojan och efter ett par simpor låg den där, precis där den skulle ligga. Tog av mot vänster men råkade nog hålla lite för mycket vänster så vi kom fel. Nåja, vi kikade på simpor och lakar och letade runt en del. Missade MCn men hade det hur mysigt som helst! Otroligt skönt idag - inte alls kallt! Efter cirka 35 minuter vänder vi om och fluffar fint hemåt.

Kommer tillbaka rätt på sportbåten (alltid något) och sedan myste vi omkring i det grunda en stund.

Bröt ytan efter 53 minuter. Kalasdyk med goa kamrater!!! Tack för idag!


EAN32
CNS 20% TOT 20%
Temp: 3 C
Sikt: 5 m
Dräkt: TORRDRÄKT
Bly: - kg
210 BAR -> 150 BAR (2x12l, 200BAR)
SAC: 12,9 l/min