Namn: Lösen:

Dyk nr: 13, SALT, "hålet"


DYKARE :
PARKAMRAT :
Jonas Lindgren  
DATUM :
2002-09-07
MAXDJUP :
13,9 meter
DYKTID :
39 minuter

Vi är på SALT!! Jättekul efter allt man hört. Vill förstås ta ett nattdyk men vill träffa de andra dykarna.ny-dykarna först och kolla lokalerna lite.
De andra tappra dykarna som stått emot manfallet är Mattias Schillén, Ubbe Karlsson och Stefan... Hittar dem i baren (förstås) och hälsar på dem, de har klarat av sin dykning för dagen så vi delar på oss - vi vill ju dyka nu ju!! Vi kollar "hålet" och jäklar vad tufft!!! :-) Känns som att dyka från ett båthus, rätt ner i golvet, och riggat och klart så man kan sitta ner och ta på fenor. Tack tack.
Jonas och jag hoppas ner, parkontroll, teckengenomgång, max 40 minuter, avvägning. 10 kilo var perfekt för mig!
Jättespänd på första västkustdyket, det kluckar vänligt mot kajkanten och man hör musiken från baren. Humöret på topp :-)
Går ner, ser musselskal, sjöstjärnor, massor av fiskar och krabbor. Simmar runt lite och träffar på en hummer! Lyser på den och försöker få en så bra titt som möjligt, ligger kvar ett bra tag - tills den börjar se ilsk ut. Letar lite halvhjärtat efter husvraket men hittar inte det - kanske för att vi var på helt fel ställe... Ett kul dyk och kul att dyka med Jonas.