Namn: Lösen:

Dyk nr: 16, SALT, båtutfärd till ---


DYKARE :
PARKAMRAT :
Jonas Lindgren och Jonny Johansson  
DATUM :
2002-09-08
MAXDJUP :
28,4 meter
DYKTID :
45 minuter

Alla är trötta efter gårdagens ölkväll. Det är en tyst skara som sitter vid frukostbordet, efter ett tag har folk i.a.f. lyckats peta i sig lite frukost och kaffe och småpratet börjar komma igång - diskussionerna slutar med amputeringsskämt ... !???
Gårdagen slutade i ösregn så när solen tittar fram lite under båtfärden mottogs den tacksamt. Jag låg och värmde mig lite i solen och försökte hitta den rätta glada dykkänslan och mota den dominerande känslan av att jag druckit för lite vatten och att jag nog kommer att bli sjösjuk.
Detta dyket hänger vi på Jonny som blivit utan dykbuddy just på förmiddagen...
Ner, ser krabbisar, fisk igen och när vi kollar under en utskjutande klippa hänger det massor av skräckkrabbisar där, de börjar krypa över varandra när vi lyser på dem och jag börjar få riktiga skräckvibbar av dem - de är stora, äckliga och "myllrar" - en egenskap jag inte tycker om hos några djur. *urk igen*
Jag missade tydligen en hummer som Jonny hittat och försökt få oss intresserade av. :-( Hade gärna sett den.
Jonas signalerar om lite luft så vi påbörjar uppstigning och efter ett dekostopp med octopusandning är vi uppe.
Jonas är (av förståelig anledning) missnöjd och för Jonny var detta ett dyk i mängden, men jag tyckte det var ett jättefint dyk! Börjar äntligen få ordning på min dykning. Kul!