Namn: Lösen:

Dyk nr: 807, "Sappemeer"


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2016-08-07
MAXDJUP :
22,9 meter
DYKTID :
67 minuter
SIKT :
7 meter
VISAD :
339 ggr

Dykdag med Ancora. Jag och Tulle begav oss ut mot Dalarö och mötte upp övriga vid hamnen. Solen sken och väderprognosen såg lovande ut så vi tuffade ut mot Sappen. Länge sedan jag dök den.

Vi hoppade i som första dykpar. Tulle guidade och vi började med att kolla in ingången till maskinrummet och fortsatte sedan till aktern, rundade den, tittade på namnet och simmade sedan uppåt. Planen var att simma igenom bygget så Tulle simmade in men började snart diskutera med sig själv och gestikulera, han kände inte igen sig. Vi backade ut och diskuterade lite och medan vi gjorde det så smet Claes in som liten vessla varpå jag hängde på.

Det var rätt väg och vi kunde ta oss fram genom hela bygget. Tulle stannade kvar och när vi kom dit så visade han att datorn dött på maskinen. Vi följde honom tillbaka till uppstigningslinan och såg till att han kom iväg upp, sedan gjorde vi ett varv runt fören.

Tillbaka till aktern, en ytterligare penetrering genom bygget, ut och sedan ner till maskinrummet där vi simmade in en kort bit och kikade på maskin.

Riktigt kul dyk!

JJ + 80cf