Namn: Lösen:

Dyk nr: 57, MS Storö "trassel", Byviken, Rindö, Sverige


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2016-12-22
MAXDJUP :
11,3 meter
DYKTID :
31 minuter
VATTENTEMP :
3 grader
SIKT :
4 meter
VISAD :
361 ggr

In: 15:13-15:44. AVG: 7,8m
bar in: 220, bar ut: 145, Bly: 9kg

Vi åkte o käkade pizza och sen va tanken att leta upp den gamla ångbåten vid bron nära andra färjelägret. Men efter en lång inspektion på plats och låst grind beslutar vi oss att åka tbx till trassel.
Denna gång lånar jag ett extra kilo bly av Johan. Det gjorde himla skillnad. Nu blev det ju näst intill perfekt boyancy. :)
Vi tänkte leta upp bilen och beslutar att leta i 10 min sen vänta tbx till vraket. Detta gjorde vi precis så för någon bil hittade vi inte. Simmade längst botten på trassel (mycket abborrar) o sen upp när jag kommit till rodret. tittar lite på hytten och kan nu simma o inspektera lastrummen bättre. går upp på fören o kikar. Sen blir det botten igen. Tänkte simma ut en bit och hittar ett lastbilsflak. Det va ju ett himla ställe o dumpa den. Johan tecknar att vi skall vända så det gör vi. Tappar bort han en kort stund o ser han på ytan. Går upp o frågar om vi skall kolla i hamnen igen. Men han fryser om ansiktet säger han. Så det får va slut på det roliga för denna gången

Parkamraters loggar:
Johan Ström - Byviken, Rindö, Trassel
Johan Ström - Byviken, Rindö, Trassel