Namn: Lösen:

Dyk nr: 61, "Harm", Lillsved, Värmdö, Sverige


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2017-01-06
MAXDJUP :
19,8 meter
DYKTID :
55 minuter
VATTENTEMP :
2 grader
SIKT :
6 meter
VISAD :
444 ggr

Klicka för förstoring

Till album »

Tid in: 12:28-13:29. AVG:12:3M. Temp ytan: -16
BAR IN: 200 UT: 40. Bly:10kg

Vi åkte en sväng till Lillsved. Kom dit först så jag packade ut prylarna i byschan. Hade tur att bommen inte va låst.
Efter ett långt ytintervall på 2h va det dags. Vi ytsimmade till bad stegen och gjorde oss färdiga för nedstig. På väg ner till botten märker jag att det inte går att fylla dräkten. Tillslut funkar den toppen. Sera att M o M är nere men ser inte Strömarna. Marcus börjar simma iväg o när jag är på G men Matte rycker tag i mig. Han tar ytläge. Jag avvaktar ifall Marcus kommer tbx. Det gör han o vi stiger upp. Anna har problem med masken. Hon byter med Marcus men blir ej bättre. Strömarna avbryter dyket o vi andra går ner o simmar till Harm.
Väll där tar vi ett sväng runt bryggan. Jag penetrerar styrhytten fram o sen tbx efter Marcus. Blir ett span in i fönstren medans Matte simmar där inne.
Efter det går vi ner i lastrummet o kikar tills det är dags för tbx färd. Matte avbryter när vi nästan är framme vid stegen för han har nästan slut på luft. Marcus o jag simmar vidare till stranden. Där är hela gänget samlat.
Dags för körv!
Blir tyvärr inget mer dyk. Då första steget fryser på väg till badstegen och octopussyn friflödar. Jag avbryter o är eld vakt ist. Hinner packa klart och börjar på mina korvar innan M o M är tbx.