Namn: Lösen:

Dyk nr: 25, Kapellskär


DYKARE :
PARKAMRAT :
Fredrik Palm  
DATUM :
2002-11-10
MAXDJUP :
14,9 meter
DYKTID :
15 minuter


Sista uppdyksdagen!!!! Jippie!
När jag tittar ut på morgonen ser jag att det ligger snö på taken i Hägersten. Mysigt!! Åker till Kapellskär och är först på dykplatsen. Jädrar vilket väder!!! Det blåser rejält och det snöar lite lätt. Kliver inte ur bilen utan väntar på de andra. Ringer det sedvanliga telefonnumret till Russel :-), kollar var de är och de är på gång. Johanna och Love kommer först och jag hoppar in i deras bil för att värma mig och prata lite strunt. Funkar bra och innan vi vet ordet av komer de andra. Lika avskräckta av vädret som jag. Vilket eldprov! Dykflaggan står ut som en ballong när vi fått upp den.
Idag är det sökning som gäller. Djupkurve- och cirkelsök.
Det är -2-3 grader och när man står på piren och monterar utrustning biter det i kinderna. Inget kul att vara räddnignsdykare idag!
Min reg pyser (fryser?) under kranfästet och jag får låna en ny av Kalle - som utvidgar sina arbetsuppgifter från att vara dryg mösshållare till att faktiskt göra nytta.
Jag och Fredrik skall börja med djupkurvesökning och hittar utan problem "skatten". För att muntra upp dykparet efter gömmer vi den ordentligt efter oss. :-)
Upp, vänta på att få cirkelsöka. Jädrar i havet vad jag frös!!!
Sötast idag var Tomas som hade med sig en "stjärtlapp" att stå på. Ledsen att jag missade ta kort på honom när han stod där i snön och blåsten utan att röra sig ur fläcken, med båda fötterna väl förankrade på stjärtlappen. Söööt!