Namn: Lösen:

Dyk nr: 56, Lillsved - Galeasen (nattdyk)


DYKARE :
PARKAMRAT :
Johan Rinaldo  
DATUM :
2004-03-21
MAXDJUP :
11 meter
DYKTID :
30 minuter

Efter en trevlig grillstund med choritzo och dyksnack var det läge för ett nytt dyk. Hade så smått fått tillbaka värmen, och lite känsel i fingrarna. Ninna skröt med hur varm och go hon kände sig. Man kanske skulle bli kvinna....
Vi tänkte alla simma ut till Harm igen, men eftersom att vi latade oss ganska länge så hade det redan hunnit bli skymning. Vanskligt att simma det långa ytsimmet i mörkret. Under första dyket hittade Johan B en dyklampa på harm, och som straff för det gick hans HID sönder. Johan R's lampa hade ju slocknat och min var på väg att ge upp den med. Allt som fanns kvar var ju då små backuplampor. Mot bakrund av detta blev det Galeasen istället.

Vi hoppade alla i från bryggan, Ninna efter viss tveksamhet. Jag och Johan gick ner, och tänkte att de andra kommer efter. Galeasen är ju inte direkt svår att hitta, fast senare visade det sig att de lyckades med att mislyckas...hehe.

Vi simmade runt vrakspillrorna lite. Jag var aldeles för lätt, eftersom att jag körde fler tröjor detta dyk, och med en 12*200 flaska. Tror det var detta som gjorde att jag spände mig på nåt sätt, för plötsligt började mina ben att krampa helt förjäkligt. Blev kort dyk... inget vidare kul. Nattdyk dessutom, men kassa lampor. Men vadå.... ett dyk är ju alltid eett dyk.

Allt som en allt en kul dag. Trevligt att stifta nya bakantskaper..... nygamla i Ninnas fall.

190 => 90 12*200