Namn: Lösen:

Dyk nr: 322, "Sappemeer" - Technical Wreck penetration, Kursdyk


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2004-05-09
MAXDJUP :
20,8 meter
DYKTID :
56 minuter

Klicka för förstoring

Till album »

Premiärtur med Mats och Lindas fina "Amatius". Med på båten fanns även Lotta, Tesa, Tobbe samt hunden tjaDiq.

Vi gick ner för att sätta på oss stage och decoflaskor som hängde över relingen men lyckades klanta till det och missade nedstigningslinan. Var tvingade att gå upp igen för att hitta den.

Väl nere på vraket gjorde jag fast den ytboj som vi släpat med ner sedan tog Jonas över och vi började lägga en lina utmed babordsidan. Riktigt trevligt vrak. Trots en elak videokamera i häcken som bara väntade på att få dokumentera varje tillstymelse till fel kunde jag njuta en del av dyket. Vi rundade aktern och där bytte vi lindragare så jag drog en bit runt bygget men signalerade sen för vändning då min stage nått ner till halva gasförrådet.

Vi tog oss tillbaka efter linan och Peter var ovanligt snäll för inget hände. Det spelar iofs. ingen roll för man simmar på helspänn ändå och bara inväntar elände och smärta ;-)

Vi lyckades klanta till det helt utan Peters hjälp. Jonas hade lyckats trassla in en slang och det var helt sjukt svårt att få loss den trots att vi både försökte jobba på problemet. Decot blev längre än planerat och eländet dokumenterades givetvis på film. Satan.

2x12 EAN 27
80cf EAN 34
7L EAN 50