Namn: Lösen:

Dyk nr: 175, TD kursdyk: "Harm"


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2004-05-15
MAXDJUP :
14,3 meter
DYKTID :
21 minuter

EAN31, vt: 4, medel: 10,4
Struldyk!

Fortfarande brakförkyld, gav jag mig ut på Håkan Wikings båt tillsammans med mina buddisar och min lärare för att spinna nät på Harm.
Vi hade gått igenom dagens uppgifter minutiöst men fick lära oss att om Murphy behagar närvara, fås ingenting gjort ändå.

I vattenytan slocknade min lampa, trots att jag laddat den ordentligt och det blev till att försöka dra lina med en backup i handen, pga sladdbrott. Kom mig knappt ner för mina svullna örongångar men jag kan tipsa om att det hjälper att blåsa så att ögonen ploppar, om man samtidigt skruvar skallen i allsköns riktningar. Skam den som ger sig!

Väl där nere, skulle Matte börja dra lina med mig och Ubbe i hasorna men vi kom int elängre än att Ubbes dräktslang hoppat av. Squeezad som en pressad citrusfrukt, tecknade han åt Matte att få hjälp med att åtgärda problemet men det var som förgjort. Inte ens en frustrerad Micke fick in sin slang på Ubbes dräktinflator och det var bara att avbryta och gå upp igen.

Trots den lysande uppstigningen, var det tre rejält slokörade filurer som nådde ytan och det är ingen underdrift att säga att kursledaren var svart i ögonen....

Vi hade nu inte mycket gas att spela på och utan lindragning, ingen Thyssen!