Namn: Lösen:

Dyk nr: 329, "Sappemeer"


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2004-05-29
MAXDJUP :
22,8 meter
DYKTID :
56 minuter

Åkte med "Amatius", med på båten: Mats, Linda, Tomas Asp, Andreas Fries.

Det var rena motorvägen ut till "sappen" denna Lördag. Grim, Pilen, Amatius, Arla mfl. var på plats. Medans Asp och Fries plaskade gjorde vi upp vår dykplan.

På vägen ner småstrulade vi lite med lampsladdar och mitt öra som inte ville tryckutjämna. Småstrulet fortsatte när Lindas linrulle trasslade men efter att ha hängt av oss decoflaskor så var på så på väg. Mats ledde dyket och tog oss runt aktern och sen var det dags för maskinrummet.

Mats fäste spolen strax utanför och vi begav oss in. Maskinrummet var stort och trevligt och vi följde den första vänstra gången som ledde förbi hytter och rum. Mycket detaljer finns kvar och en hel del bråte att titta på. Ganska trångt dock, rosten regnade och tog bort det mesta av sikten. Efter en korridor och en liten knix runt ett hörn kom man så till en stege upp på däcksplan och vägen ut i aktern. Nice! Vi tog samma väg tillbaka och sen gjorde vi om allt ett par gånger bara för att det var så kul ;-) Strax innan utgången till maskin finns en ganska stor luftficka man kan titta upp i och lyssna på mystiska ljud.

Tittade runt lite utanpå sen avslutade vi med att simma in i maskinrummet igen och ut genom skorstenen.

Gjorde ett snabbdeco för att inviga nya 40an. Löjligt trevlig leksaksflaska.

2x12 : EAN 29
40cf: O2

Parkamraters loggar:
Linda Haglund - M/S Sappemeer, Biskopsö (Amatius)