Namn: Lösen:

Dyk nr: 39, Inre Tistlarna, AOW 4


DYKARE :
PARKAMRAT :
Jan Olov  
DATUM :
2004-05-30
MAXDJUP :
22,2 meter
DYKTID :
31 minuter

AOW 4, Djupdyk

Äntligen komma ifrån kullavik! Såg verklig fram emot att få dyka "på riktigt" och eftersom jag redan testat lite djup, speciellt då efter jag certifierats till 20 m, kändes det bara skoj och inte det minsta otäckt! Åkte ribbbåt ut och som den fartgalning jag är så bara njöt jag av att forsa fram i solen, fast liiite fortare hade varit ännu bättre :D

Tyvärr så får man ju anpassa djupet efter minst vana och buddyn hade ca drygt 30 dyk på 20 år och 2 års uppehåll innan kursen och inga djup, om jag förstått saken rätt, så för honom räckte det nog mer än väl. Nåja, hade lika gärna kunna vara tvärtom och han fick anpassa navigeringen för mig, dvs när vi fick en skrattande fråga om vem som navigerade var jag snabb att ge någon annan uppdraget, vill ju komma åtminståne i närheten i.a.f :) (Ja, jag ska träna)

Gick ner på en rätt grund platå och sedan nedför 2 små väggar till ca 22 meter där vi vi fick skriva efternamnet baklänges, något jag inte gjort sedan jag var 8? år, och räkna ut enkla tal, medan min koncentration bröts av allt jag såg, så jag antar att det såg värre ut än det var även om jag givetvis kände av ett spår av lite tröghet eller var det brist på koncentrationsförmåga :)

Upp igen och kravla ombord på ribben för lite mat och dryck och slappande innan nästa dyk. Tror de tyckte vi skulle valt multilevel för det var ett himla tjat om att "hade vi nu gått på the wheel så hade vi fått mer tid" :) Trevligt dyk i alla fall, om än lite dött men vad gör det när det finns annat att se på!