Namn: Lösen:

Dyk nr: 336, "Tyr"


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2004-06-12
MAXDJUP :
33 meter
DYKTID :
43 minuter

Som andradyk denna dag tuffade vi iväg till "Tyr". Jag trodde att jag var trött på denna lilla skuta men jag hade fel. Vi kom ner i fören och Linda ledde dyket. Simmade längs styrbordsidan och kikade in i dörrarna. Dubbeltolvorna låg kvar på sin plats. Luckorna ner under däck lockar inbjudande men ser jäkligt tighta ut.

Vi tog oss ner till aktern och simmade sedan babordsidan uppåt. Sikten var suverän! Jag backade ut en bit och låg där och tittade på Mats och Linda som simmade efter bygget och lyste in i dörrarna, samtidigt som jag kunde se hela hytten och radar!

Mats pekade in i en dörr och hade en liten teckenspråksrådgivning med Linda sen försvann hon in genom dörren med Mats i hälarna. Jag tvekade en sekund och kom sedan på att jag faktiskt lovat Pst att hålla mig på utsidan ett tag till så som en lydig elev simmade jag runt bygget och mötte upp mina teammates vid styrhyttens dörr. Dom såg förvånade ut.

En lina satt illa till och trasslade nästan in Lindas fena. Jag fick användning av min nya sjukt vassa kniv och skar ner linan i beståndsdelar.

Vi tog en tur uppe på hytten, tittade på radar, lanternor mm. Sedan gonomförde vi ett minideco och efter att Tobbe och Tesa kommit upp så tuffade vi hemåt i solnedgången. Tacka alla för en superdag!!

2x12 : 19/30
40cf : O2

Parkamraters loggar:
Linda Haglund - S/S Ingrid Horn, Toklo/Ersholmen (Amatius)
Linda Haglund - M/S Tyr, Smedsskär (Amatius)