Namn: Lösen:

Dyk nr: 369, Vagnhärad kalkbrott


DYKARE :
PARKAMRAT :
Terese Lundqvist  
DATUM :
2004-07-11
MAXDJUP :
43,5 meter
DYKTID :
74 minuter

Då det blåste 10-15 runt stan och 10-16 runt Oxelösund blev det ingen båtdykning för oss idag. Vi bestämde oss istället för att dra till Vagnis för att dyka ihop oss lite mer och öva.

Regnet pissade ner. Jag bytte om i skyddet av bakluckan och Terese envisades med att göra hela kläpåsigmanövern i framsätet... konstant svärandes ska jag kanske tillägga. ;-)

Vi hoppade ner och passade som inledning på att njuta lite av brottets ljuva sång på botten.... woosh..woosh..woosh...
Jag kunde inte motstå frestelsen att stoppa ner huvudet i ett av de stora däcken på botten och hänga med fötterna uppåt samtidigt som jag gjorde osynliga grimaser till Terese. Moget betéende.
Föresten är skitsnacket att Apeksreggar läcker uppochner bara just skitsnack, men det visste jag redan. Man har väl stått på öronen förut.

Nåja, vi gick efter 10 minuter upp till mindre farliga djup där spindelkvinnan började spinna sitt garn runt mig samtidigt som jag försökte sitta stilla som spindeln i nätet utsöndrandes urin.

Jag lyckades pinka till slut !!!! och även spindelkvinnan verkade vara nödj med sitt garnspinnande.

Efter att senare ha sett Terese stoppa in lampsladden på "ett intressant sätt" passade jag på att djävlas lite med henne genom att spotta ut min regg och göra "slut på gas" tecken.
Strax efteråt fick jag se spindelkvinnan nystandes med lampsladdar, longhosar och allehanda avlånga gummiateraljer en stund ;-)
Elakt av mig men garanterat resultatgivande.

Vi gick efter detta sakta upp och simmade tillbaks för att avnjuta en macka i spöregnet.

Parkamraters loggar:
Terese Kalinski - Vagnhärad: djupa brottet
Terese Kalinski - Vagnhärad: djupa brottet