Namn: Lösen:

Vinnarna i 2020 Ocean Art fototävling är korade

Publicerad den 25 januari 2021  (Läst 661 gånger.)


Totalt har tusentals foton från över 80 länder bedömts och de lyckliga vinnarna har fått dela på över $45 000 ( ca 400 000 SEK ). Så här sammanfattas tävlingen:

Även om 2020 var allt annat än ett normalt år lyckades årets Ocean Art 2020 Underwater Photo Competition producera några av de bästa undervattensfotograferingar som vi hittills har sett! Dykare runt om i världen tog foton i sina egna hemmavatten eller utvalda destinationer som var öppna för att resa och besökte deras dykplatser för att ge oss riktigt iögonfallande fotografiet. Dessa bilder visar uthålligheten och konstnärskap under vattnet mitt i tidernas motgång.

Fotografer från 80 länder skickade in bilder och över 45 000 dollar i sponsrade priser har tilldelats - vilket gör att Ocean Art-prisvärdet är bland de högsta i världen. Detta unika sortiment av bilder kunde inte ha varit möjligt utan hjälp från våra generösa sponsorer som alla har varit tvungna att navigera i en förändrad rese- och dykindustri. Tidigare i år hjälpte många av samma sponsorer Ocean Art-tävlingen att samla in pengar för att donera till WHO och CDC i deras kamp mot Covid-19.

Se alla vinnande bidrag här:
https://www.uwphotographyguide.com/ocean-art-winning-images-2020-desktop-1Taggar:  UV-Foto
Av: Micke Tilja
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter

Kostervraket identifierat!

2021-01-23
Kostervraket identifierat!
Kostervraket fick sitt namn när hon upptäcktes av minröjaren Koster 1995, och har besökts av många sportdykare under åren. Ett kärt vrak, vilandes på ..»

Boot 2021 ställs in

2021-01-22
Boot 2021 ställs in
Boot Düsseldorf är en av europas ledande mässor när det kommer till båtar, vattenaktiviteter och dykning. Varje år lockar mässan hundratusentals besökare ..»

The Aquanaut - En illustrerad bok om undervattensvärlden!

2021-01-21
The Aquanaut - En illustrerad bok om undervattensvärlden!
Boken, skriven av den berömda grottutforskaren och undervattensfotografen Jill Heinerth, handlar om en liten flicka som känner sig för ung, liten och ..»

Diving Deep: The Life and Times of Mike deGruy

2021-01-20
Diving Deep: The Life and Times of Mike deGruy
Mike deGruy var en amerikansk filmskapare som specialiserat sig på undervattensfilm och som ägnade större delen av sitt liv till att dokumentera och filma ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »