Namn: Lösen:

Afrika både på land och under ytan med African Space!

Publicerad den 19 mars 2013  (Läst 1 973 gånger.)


”Vi har upplevt ett stort sug efter resor där vi kombinerar landaktiviteter som safaris med dykning av absoluta toppklass. I och med förvärvet av African Space så utökar vi vårt produktutbud samtidigt som vi har skaffat oss ytterligare en stor kompetens i vårt team.” säger Henrik Almers, VD på Scuba Travel.

I utbudet så ingår bland annat expeditioner till naturfenomenet Sardine Run och kombinationer av landsafaris med hajdykning i Sydafrika. Paketresor till Tanzania, Mozambique och Botswana är några andra av huvudprodukterna för African Space. Gemensamt för i princip alla destinationerna är möjligheten att kombinera landaktiviteter med dyk och snorklingsupplevelser.

Scuba Travel kommer att lansera African Space programmen för resebranschen och potentiella resenärer på resemässan TUR i Göteborg 21-24 mars.

För mer information kontakta:

Scuba Travel Scandinavia AB
Henrik Almers
henrik@scubatravel.se
http://www.scubatravel.se

Läs mer om African Space här:
http://africanspace.seLinda Haglund
Linda Haglund

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Expedition Bjurälven 2013 har startat

2013-03-17
Expedition Bjurälven 2013 har startat
Sedan 2007 har en grupp dykare och grottforskare arbetat med att kartlägga vad som skulle komma att bli Sveriges längsta undervattensgrotta. Årets expedition ..»
2013-03-16
Svensk torrdräkt en framgång
När göteborgsföretaget Poseidon dömde ut framtiden för sin egen torrdräktstillverkning, då beslutade två anställda att ta över verksamheten och skapa ..»

DYK lägger ner

2013-03-15
DYK lägger ner
Sveriges enda kommersiella dyktidning lägger ner. Förlaget som driver svenska och danska DYK och tidningen Dive The World meddelar på sin hemsida att ..»

Vill släppa ut radioaktivt vatten

2013-03-14
Vill släppa ut radioaktivt vatten
Det japanska kraftbolaget Tepco som äger det havererade kärnkraftverket i Fukushima Daiichi behöver hantera radioaktivt vatten från anläggning. Totalt ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »