Namn: Lösen:

Alpin & Dyksport blir IDC Center

Publicerad den 15 juli 2010  (Läst 2 897 gånger.)


PRESSRELEASE
En av flera unika saker med Alpin & Dyksport som IDC center är att vi kommer att köra en IDC om året bara för kvinnliga kandidater. Alltså en instruktörskurs uteslutande för tjejer med kvinnlig IDC Staff såväl som Course Director. Den första IDC för tjejer går av stapeln redan nu den 1:a september 2010.

Under 2011 kommer vi att kunna erbjuda 3 instruktörskurser varav den första ligger under våren, den andra under sommaren och den tredje (IDC bara för tjejer) körs under hösten.
Under dessa instruktörskurser erbjuder vi självklart även IDC Staff, EFRI och diverse olika specialkurser på instruktörsnivå såsom Nitrox och Torrdräkt.

Vill du veta mer? Kontakta vårt dykcenter eller Course Director Mikaela Sjölin.Taggar:  PADI Alpin Dyksport
Av: Micke Tilja
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter
2010-07-14
Granat hittad vid badplats
Polisen fick larm om granaten redan tidigt på tisdagskvällen och har sedan dess spärrat av badplatsen. - Det är någon som hittat en osprängd granat ..»

Tumlare siktad i Göta Älv

2010-07-13
Tumlare siktad i Göta Älv
På senare år har den utrotningshotade arten tumlare börjat återhämta sig och börjat siktas oftare och oftare på svenska västkusten, och nu har ett exemplar ..»

Dykarna.nu och Sjöhistoriska museet i samarbete

2010-07-12
Dykarna.nu och Sjöhistoriska museet i samarbete
Dykarna.nu är skandinaviens största webplats för sportdykare. Webplatsen besöks dagligen av tusentals dykare. Genom samarbetet hoppas man nu att dessa ..»

Segla och dyk i Sydostasien med Scuba Travel

2010-07-11
Segla och dyk i Sydostasien med Scuba Travel
PRESSMEDDELANDE Några exempel på rutter som erbjuds är Best of Thailand, Andaman Islands, Burma banks, North Sulawesi, Komodo, Raja Ampat och Tubbataha ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »