Namn: Lösen:

Amphibian FlipFins, promenadvänlig fena

Publicerad den 9 januari 2010  (Läst 2 900 gånger.)

Amphibian FlipFins
Amphibian FlipFins

De flesta dykare kom redan under grundkursen fram till att promenera med fenorna på land inte var någon enkel sak. Nu har tillverkaren Omega Aquatics uppmärksammat problemet och tagit fram en "promenadvänlig" fena. Konstruktionen bygger på att fenbladet helt enkelt kan fällas upp när man t.ex. befinner sig på dykbåten för att sedan fällas ner i "simläge" när man befinner sig i vattnet.

Mer info på: http://www.flipfins.com/Taggar:  Uppfinningar
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Poseidon storsatsar i USA

2010-01-08
Poseidon storsatsar i USA
PRESSRELEASE Sedan Poseidon Diving Systems lanserade världens första slutna andningssystem för sportdykare, Poseidon Discovery, har efterfrågan stigit ..»

Oxygene nu i Mexico

2010-01-04
Oxygene nu i Mexico
PRESSRELEASE Från oktober i år är välrenommerade Scubaplaya en fullvärdig medlem av den snabbt växande Oxygene-familjen. Oxygene Riviera Maya är ..»

Norrman omkom efter dykolycka i Filippinerna

2009-12-28
Norrman omkom efter dykolycka i Filippinerna
Den norske dykinstruktören gjorde ett eget tekniskt nöjesdyk tillsammans med en norsk kamrat, då han under ett dekompressionstopp fick problem och signalerade ..»

EU-projekt för vrakskydd

2009-12-23
EU-projekt för vrakskydd
På inititativ av Charlotte Gjelstrup Björdal på forskningsinstitutet SP Trätek (Stockholm) så söktes EU-medel för ett projekt att utreda hur man kan skydda ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »