Namn: Lösen:

Håll andan med Annelie Pompe på liveaboard i Röda havet

Publicerad den 25 januari 2011  (Läst 3 247 gånger.)

Annelie Pompe

PRESSRELEASE

Enklare fridykning och andningsträning kommer erbjudas under första halvan av dagarna (1 dyksession). Du får möjlighet att fridyka med delfiner (om de behagar träffa oss förstås) och komma nära djurlivet på ett andetag samt att öva på fridykningstekniker i en säker miljö. Andra halvan av dagen kommer du dyka ”som vanligt” med apparat, och förhoppningsvis förbruka mindre luft än vanligt. Du kan självklart hänga med även om du bara vill dyka med apparat.

Det finns även möjlighet att göra ett tillägg för att gå en komplett fridykningskurs och bli certifierad AIDA** dykare. Kursen utgår då ifrån fridykningsorganisationen AIDA’s standarder.

Den första resan med Annelie går till den norra delen av Röda havet ombord på den högklassiga liveaboardbåten Emperor Superior och datumen för resan är 25 november – 2 december.

För mer information, kontakta oss på info@scubatravel.se eller läs mer på http://www.scubatravel.seTaggar:  Scuba Travel Apnea Annelie Pompe
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Sjöfartsverket utredning om miljöfarliga vrak klar

2011-01-22
Sjöfartsverket utredning om miljöfarliga vrak klar
2009 gav regeringen Sjöfartsverket i uppgift att göra en inventering av miljöfarliga vrak i Sverige, och den 14 januari i år så ble utredningen klar. Utredningen ..»

Artificiellt rev i Vättern

2011-01-22
Artificiellt rev i Vättern
Motala Båtvarv har under flera år haft en båten Elsa liggande som vars ägare inte tar ansvar eller betalar för, och Kronofogden har blivit inblandad utan ..»

Världsrekordförsök för hajarnas skull

2011-01-19
Världsrekordförsök för hajarnas skull
En dykskola i Helsingborg står bakom eventet som äger rum i hajbassängen på Kolmårdens Tropicarium. Syftet är att få så många människor som möjligt att ..»

Den bärgade champagnen på Åland daterad

2011-01-18
Den bärgade champagnen på Åland daterad
Efter en lyckad bärgning stod det klart att man hittat världens äldsta champagne från champagnehusen Veuve Clicquot och Juglar. I samband med att de nästan ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »