Namn: Lösen:

Apeks återkallar yokebygel

Publicerad den 20 juni 2007  (Läst 1 950 gånger.)

yokebygel
yokebygel

Apeks meddelar: Det kan vara fel på spännskruven till yokebygeln på regulatorer med serienummer 70100001 till 7053528. Alla våra distributörer och återförsäljare har uppmärksammats på problemet. Ägare bör lämna in spännskruven till närmaste återförsäljare för undersökning. Dyk inte med regulatorn förrän den har blivit undersökt.
Kan du inte lämna in spännskruven för undersökning? Kontakta då deras avdelning för kundservice (Apeks Customer Service Department). Apeks beklagar de besvär som återkallandet kan orsaka.

Läs mer på:
http://www.apeks.co.uk

Lär dig mer on Yoke:
https://www.dykarna.nu/lexicon/yoke-koppling_1.htmlTaggar:  Produktvarningar Apeks
Moderator
Moderator

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Val simmar i Trosa skärgård

2007-06-19
Val simmar i Trosa skärgård
- Först trodde vi inte våra ögon, men det var sant, säger Susann Eriksson, skeppare på Askölaboratoriet. Susann Eriksson och hennes arbetskamrater ..»
2007-06-19
Havets Hus anordnar tävling i undervattensfoto
Tävlingsregler: Bilden skall vara tagen under vattnet och vara 20x30 cm (stående eller liggande). Bilden skickas till Havets Hus (se adress nedan) ..»
2007-06-18
Första djävulsrockan att födas i fångenskap
Den började omedelbart att simma efter sin mor och far. "Detta är inte bara ett högtidlighållande av den första födseln i världen, det är också ett ..»

NADO - gemensam branschstandard för dykning i Norge

2007-06-18
NADO - gemensam branschstandard för dykning i Norge
NADO ska verka som en ”kvalitetsstämpel” på en välorganiserad och upplevelserik dyksemester. Inom gruppen fäster man stor vikt vid medlemmarnas erfarenhet ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »