Namn: Lösen:

Apeks byter distributör i Sverige

Publicerad den 2 januari 2014  (Läst 3 357 gånger.)


Från den 1/1 2014 är Ursuk OY ny distributör för Apeks i Sverige. Aqualunggruppen där Apeks ingår har tagit beslutet att deras olika märken ska samlas under samma distributör på de olika marknaderna. Det gör att Apeks som nu har distribuerats av Arctic Diving AB flyttas till Ursuk OY som idag är distributör för Aqualung i Sverige och Finland och Apeks i Finland. Sverige har varit det enda land där Aqualung och Apeks har haft olika distributörer men också det land där Apeks har störst marknadsandel bland regulatorer.Taggar:  Ursuk Arctic Diving Apeks
Mattias Vendlegård
Mattias Vendlegård

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2013-12-27
Premiär för dokumentärserien Mission: Save the Oceans
I Mission Save the Ocean berättar Sir Richard Branson och andra eldsjälar om de stora hoten mot livet i världens hav - men också om det trösterika att ..»

Dubbelt svenskt i Nordiska mästerskapen i UV-Foto

2013-12-22
Dubbelt svenskt i Nordiska mästerskapen i UV-Foto
PRESSEMELDING FRA NORGES DYKKEFORBUND God deltagelse Totalt har 39 fotografer sendt inn cirka 500 bilder til konkurransen. Svenskene har klart flest ..»

Flygplan funnet i Vättern efter 76 år

2013-12-12
Flygplan funnet i Vättern efter 76 år
Det var 1937 som en av flygvapnets flygplan av modell S6 (Fokker CV-E) kraschade i södra Vättern efter ett motorhaveri under en stridsövning. De två flygarna ..»

Lagändringen öppnar upp för vrakplundring

2013-12-02
Lagändringen öppnar upp för vrakplundring
De senaste 400 åren finns över 15 000 kända förlisningar, tusentals av dem kan ha skett utmed Blekinges kust. Men från och med 1 januari träder en ny ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »