Namn: Lösen:

Apple Watch Ultra - med inbyggd dykdator

Publicerad den 8 september 2022  (Läst 1 796 gånger.)

Apple Watch Ultra
Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra presenterades idag på det återkommande event där Apple presenterar sina nyheter. En av dessa var den åttonde generationen av digitala klockor som företaget släppt och man presenterade även det vad man nu kallar den mest robusta klockan någonsin, Ultra!

Klockan, som är byggd i titan, har en uppsjö av sensorer och teknik, men för dykare är det främst nyheten om en inbyggd djupmätare och en programvara som ska göra klockan till en fullt fungerande dykdator. Så skriver Apple själva:

Appen Oceanic+ för Apple Watch Ultra är designad i samarbete med den ansedda undervattensutvecklaren Huish Outdoors och ger dig en riktig dykdator på handleden.8 Skapad för sportdykning och fridykning ner till 40 meter med alla funktioner som dykare behöver. Den är också uppfriskande enkel att använda.

En dykexpert med lokalkännedom. Appen Oceanic+ på iPhone gör mer än att bara beräkna djup och tid, den integrerar lokala förhållanden som tidvatten, vattentemperatur och till och med information från andra dykare om sikt och strömmar. Eller använd klockan till att snabbt och enkelt planera ditt dyk.

Ultra är vattentät till 100 meter och dykdatorn ska enligt uppgift vara konstruerad för dyk ner till 40 meters djup.

https://www.apple.com/se/apple-watch-ultra/
Denna artikel diskuteras i
forumet

Relaterade artiklar
TEST - Apple Watch Ultra som dykdator
Ny app till Apple Watch Ultra förvandlar din iPhone till dykdator

Taggar:  Oceanic dykapp Dykdator Apple Watch Ultra
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Estoniafilmare fälls för brott mot griftefriden

2022-09-06
Estoniafilmare fälls för brott mot griftefriden
Henrik Evertssons Estoniadokumentär belönades med Stora journalistpriset 2020 efter produktionen "Estonia - Fyndet som ändrade allt", nu fälls han och ..»

Nytt vrak ska sänkas utanför Malta

2022-08-22
Nytt vrak ska sänkas utanför Malta
Det var i 2018 som den 60 meter långa tankern Hephaestus gick på grund under en storm i Qawra. Efter att ha bogserats till Marsa för reparationer bestämde ..»

Världens djupaste vrak funnet

2022-08-18
Världens djupaste vrak funnet
Den amerikanska jagaren sjönk under ett intensivt sjöslag mot den japanska flottan i Filippinska sjön och tog 89 sjömän med sig i djupet. Nu har ett ..»

Gasbolaget i Dalarna förstört vid brand

2022-08-03
Gasbolaget i Dalarna förstört vid brand
Gasbolaget i Dalarna, strax utanför Falun, är känt bland dykare för provtryckning och gasfyllning drabbades under gårdagen av en brand som ledde till ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »