Namn: Lösen:

Arctic Diving blir distributör för Liquivision Dykdatorer

Publicerad den 15 maj 2012  (Läst 2 241 gånger.)

Liquivision X1
Liquivision X1

PRESSRELEASE
Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Liquivision, deras produktlinje och mål om att ligga i framkant i utveckling av dykdatorer. Liquivison är ett Kanadensiskt företag med tillverkning i Burnaby, British Columbia, Kanada. De lanserade sitt första instrument, F1 bottom timer 2005. F1 var det första dykinstrumentet med OLED display. 2007 lanserades X1 Trimix Expedition datorn som har varit med på många expeditioner världen över. I deras produktlinje finns botten timer XEN och datorerna X1, XEO, KAON och LYNX.

För mer information se http://www.liquivision.comTaggar:  Dykdator Arctic Diving
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

GUE gruvhelg

2012-05-08
GUE gruvhelg
Helgen 21-22 april samlades GUE grottdykare från Sverige, Finland, Norge och Danmark för att umgås och dyka i Sala Silvergruva. En mycket rolig och ..»

Tipspromenad på Råå

2012-05-02
Tipspromenad på Råå
PRESSRELEASE Nu är den äntligen färdig! Råå Aqua Resorts U/W Bana & Tipsrunda Vi hälsar ALLA dykcenter, klubbar och dykare hjärtligt välkomna att besöka ..»

Expedition Bjurälven får stipendium

2012-04-26
Expedition Bjurälven får stipendium
Det är Scandinavian Photo som varje år delar ut stipendier för att främja och uppmuntra kreativiteten inom foto och film. I kategorin "Expeditionsprojekt" ..»

Kanoner från Riksäpplet på auktion

2012-04-16
Kanoner från Riksäpplet på auktion
På auktionsfirman Probus hemsida kan man nu hitta kanoner från det svenska regalskeppet Riksäpplet som förliste under en storm utanför Dalarö den 5 juni ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »