Namn: Lösen:

Äventyrsgruvan utsatt för skadegörelse

Publicerad den 17 oktober 2011  (Läst 3 532 gånger.)

Under helgen krossades rutan till baracken som guiderna använder, en skada som kostar föreningen närmare 10.000 kronor. Detta är bara det senaste i raden av inbrott och skadegörelse som skett runt gruvan och nu har arrangörerna tröttnat.

Belöning på 10.000
Mycket tyder på att det är en grupp ungdomar som ligger bakom problemen. Bland annat förekommer det en hel del klotter och signaturen "JON" är återkommande.
För att försöka komma till rätta med skadegörelsen utfäster nu arrangörerna en belöning på 10.000 kronor till den som kan lämna sådana upplysningar att en gärningsman kan bli fälld. Man kommer också att polisanmäla alla som olovligen tar sig in på gruvans område.

Vi vill lägga våra pengar på att utveckla äventyrsgruvan, säger Daniel Karlsson, inte bygga avspärrningar och reparera skadegörelse.

Läs mer på:
http://www.dt.se/brottsplats/1.4003650Relaterade artiklar
Inget åtal mot inbrottstjuvar vid Äventyrsgruvan

Taggar:  Tuna Hästberg
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Colona Divers slår ett slag för för hajskydd

2011-10-16
Colona Divers slår ett slag för för hajskydd
PRESSRELEASE Dessa hajar började sin resa världen runt på World Oceans Day, 8: e juni 2011 och syftar till att uppmärksamma Project AWARE´s pågående ..»

Ålänsk polis stoppar dokumentärfilm om ubåten S2

2011-10-12
Ålänsk polis stoppar dokumentärfilm om ubåten S2
Då finska tv-bolaget Yles vetenskapsprogram, Prisma, ville filma marinens dykningar till ubåtsvraket S-2 nära Märkets fyr sa polisen på Åland nej. Nu ..»

Vrakfynd auktioneras ut på Bukowskis

2011-10-11
Vrakfynd auktioneras ut på Bukowskis
Eftersom föremålen ska vara tagna dels innan fornminneskyddet för vrak trädde i kraft, och dels från nyare vrak är detta fullt lagligt. Bland föremålen ..»

Malmö Sportdykarklubb inviger ny klubblokal

2011-10-10
Malmö Sportdykarklubb inviger ny klubblokal
Malmö sportdykarklubb arrangerar den årliga MSDK-dagen med presentation av klubbens olika sektioner, föredrag om undervattensvärlden samt Loppis, Cafe ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »