Namn: Lösen:

Avhoppande Oxygène-center startar ny samarbetsgrupp

Publicerad den 16 april 2007  (Läst 2 849 gånger.)


Skandinaven har fått ett nytt dykföretag, tillsammans har centren i Linköping, Odense, Lund och på Hönö lämnat Oxygène gruppen och startar nu i stället "H2O Diving".
- Vi känner att vi vill fördjupa samarbetet ännu mer än tidigare så därför har vi bildat H2O Diving, en helt ny skandinavisk dykgrupp. Dessutom så har även Aqua sport i Köpenhamn anslut sig till sen nya gruppen.Av: Micke Tilja
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter

Dykfartyget Conatus förstörd i brand

2007-04-16
Dykfartyget Conatus förstörd i brand
Det började brinna i det cirka 30 meter långa fartyget vid 00.30-tiden. Elden härjade på däcket till fartyget och som mest arbetade enligt räddningstjänsten ..»

Känd fridykare omkom i Medelhavet

2007-04-12
Känd fridykare omkom i Medelhavet
Han tränade utanför staden Villefranche-sur-Mer när hans system av motvikter fallerade. Han dök till 170 meters djup och olyckan inträffade på väg upp. ..»
2007-04-11
Ska leva 2 veckor på botten av en sjö
Marinbiologen ska tillbringa två veckor på en sjöbotten inte långt från sin permanenta bostadsadress i Albury i Australien. Han är nu på plats i sitt ..»
2007-04-10
Hur snabba är svenska dykcenter på att besvara e-post?
För att ta reda på hur snabbt svenska dykcenter besvarar sina e-postförfrågningar utförde vi ett litet test. Vi valde ut 14 svenska butiker och skickade ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »