Namn: Lösen:

"Azure Window" på Malta har kollapsat

Publicerad den 8 mars 2017  (Läst 5 416 gånger.)

Azure Window Gozo Malta

De flesta dykare som besökt Malta/Gozo har även besökt den mäktiga stenformationen "Azure Window" vid San Lawrenz på som angränsar till "The Blue Hole", en av Maltas populära dykplatser som vid bra väder tillåter spännande dykning.

Under morgonen så har myndigheterna meddelat att hela stenformationen kollapsat i det hårda vädret. Hur vida detta påverkar dykningen på platsen är ännu oklart.Denna artikel diskuteras i
forumet

Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!


Tidigare nyheter

DykPuben 18 mars

2017-03-05
DykPuben 18 mars
DykPuben på DykMässan i samma lokaler som mässan. Det säljs både öl vin och andra alkoholhaltiga drycker. Även alkoholfritt, naturligtvis för oss som ..»

DykMässan 18-19 mars

2017-03-05
DykMässan 18-19 mars
I NackaStrandsMässans lokaler är vi för tredje året och det är större än någonsin. Det blir fler företag, fler klubbar och många fler föredrag. Många ..»

Såna djur finns - marin utställning

2017-02-20
Såna djur finns - marin utställning
Någon liknande utställning har inte tidigare visats i Sverige. Ambitionen är att visa marina djur som utmärker sig särskilt genom form, färg, beteende ..»

Badewanne Dive Team tävlar om Naturkompaniets miljöpris

2017-02-15
Badewanne Dive Team tävlar om Naturkompaniets miljöpris
"Naturbonusen" är friluftsföretaget Naturkompaniets donationsprogram där man stöttar olika miljöprojekt och inför 2017 kommer man nu att dela ut över ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »