Namn: Lösen:

Bilder från Langeland analyseras

Publicerad den 8 september 2009  (Läst 2 781 gånger.)

Langeland
Foto: vesseltracker.com

Nu vet man att Langeland sjök så snabbt pga av att lastluckorna är bortslitna, varför de är bortslitna vet man dock inte, de kan vara orsaken till förlisningen eller ett resultat av förlisningen. Lasten av sten ligger idag utspridd runt vraket på 100 m djup i Kosterhovet 3,5 mil utanför Bohuslän.

Man har dock inte funnit några tecken på de sex besättningsmännen av rysk och ukrainska härkomst som saknas sedan fartyget snabbt gick under i den stormiga natten i slutet på juli.
Läs mer:
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article5743438.abRelaterade artiklar
Sex saknas efter fartygsolycka

Taggar:  Vrakfynd Haverirapporter
Pär Ahlgren
Pär Ahlgren

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Korallernas död får en prislapp

2009-09-07
Korallernas död får en prislapp
Som ett led i att försöka rädda bland annat koreller som dör på grund av ett varmare havsvatten, så har forskarna försök sätta en prislapp på vad som ..»
2009-09-07
Miniubåt letar efter tsarens guld
En av de två miniubåtarna Mir 1 och Mir 2 som tidigare dykt på bland annat Titanic, skall efter slutförda djupdykningar i världens djupaste sjö, Bajkalsjön, ..»

Robotfisk tillverkad på MIT

2009-09-07
Robotfisk tillverkad på MIT
Den första Robotuna var 40 cm lång och hade 300 rörliga delar och 6 motorer, den senaste modellen är betydligt mer avancerad och rör sig mer fisklikt, ..»

Ett myllrande liv under ytan

2009-09-05
Ett myllrande liv under ytan
På onsdag i nästa vecka invigs Kosterhavets nationalpark och den i Norge angränsande Ytre Hvaler nasjonalpark. Skyddet av Kosterhavet utgör en milstolpe ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »