Namn: Lösen:

Idag släpps bok om nakensnäckor

Publicerad den 14 mars 2015  (Läst 3 219 gånger.)

Nakensnäckor

Klas är en auktoritet på området nakensnäckor och har funnit många nya arter i Sverige och dessutom namngivit en lång rad. I denna bok hittar du bilder och information om alla nakensnäckor i Sverige.
Den 18 mars blir det också Göteborgsläpp av boken på Naturhistoriska Museet.

Svenska Nakensnäckor är den första boken som behandlar alla de omkring nittio kända svenska arterna av nakensnäckor, med ingående beskrivningar, anvisningar om hur du identifierar dem, var du finner dem och hur de lever. Med 484 foton och illustrationer visas mer än 100 arter av nakensnäckor och andra snarlika snäckor, med nya vedertagna svenska namn.

Boken kan köpas direkt av författaren, på olika dykcenter, beställas hos alla bokhandlare eller online i internetbutiker som Bokus:
http://www.bokus.com/bok/9789198039474/nakensnackor/

Boken ges ut på Förlag Waterglobe Productions, där flera andra böcker Sveriges undervattensvärld givits ut de senaste åren.
Tidigare har Klas Malmberg publicerat boken Livet under ytan – en marin artguide som är en praktisk fälthandbok till djur- och växtlivet under vattnet på västkusten.
http://waterglobe.net/Books.htmlTaggar:  Marinbiologi Böcker
Marko Wramén
Marko Wramén

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Slagskeppet Musashi är lokaliserat

2015-03-08
Slagskeppet Musashi är lokaliserat
Privatpersonen Paul Allen (en av världens 50 rikaste personer), har lokaliserat det japanska slagskeppet Musashi som sänktes av amerikanskt flyg under ..»

Dykare hittade bombflygplan

2015-02-17
Dykare hittade bombflygplan
Mysteriet med den försvunna bombflygplanet i Trelleborg är löst. På fredagen den 13e av alla dagar, lyckades tre dykare hitta och dokumentera vraket efter ..»

Ny infraröd värmeväst från Ursuk

2015-02-13
Ny infraröd värmeväst från Ursuk
Ursuit har nyligen presenterat generation två av sina infraröda värmevästar. Vi lånade västen under ett dyk i Tuna Hästbergs fyragradiga vatten för att ..»

Dykutrustning - Ny e-bok för iPad

2015-02-09
Dykutrustning - Ny e-bok för iPad
PRESSRELEASE Nu är arbetet med vår omfattande och mycket ingående bok om dykutrustning färdigt. Den finns att köpa på iBook Store. Vill du bläddra ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »