Namn: Lösen:

Brand på dykskola i Bollebygd

Publicerad den 18 april 2014  (Läst 3 140 gånger.)

Hettan har smält och förstört utrustningen i lokalen
Hettan har smält och förstört utrustningen i lokalen

I slutet av mars invigdes den nya lokalen för Waterworld - dykskolan i Bollebygd, men under gårdagen byttes nyinvigning mot tragedi då en brand förstörde stora delar av lokalen och utrustningen. Personalen kom igår till butiken med ny utrustning och gick sedan på lunch. Kort därefter fick man ett chockartat samtal om att lokalen stod i lågor.

Ägaren Nicolas beskriver:
Branden har antagligen börjat i köket och blev mycket intensiv så syret tog slut och släckte sig själv innan flaskor och oxyboxen blev varma, allt i utrustningsväg brann upp men röken har förstört hela butiken och ja allt...

Dykskolan håller tills vidare stängt.


http://www.waterworld.nu/Taggar: Brand
Av: Micke Tilja
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter

Expedition Röda Havet -ett halvt sekel senare

2014-04-10
Expedition Röda Havet -ett halvt sekel senare
Med en segelbåt fullproppad med film- och dykutrustning, och en planerad tidsram på drygt ett år, ger vi oss iväg på vår ..»

1,3 kilometer grotta karterad i Bjurälven

2014-04-06
1,3 kilometer grotta karterad i Bjurälven
PRESSRELEASE Vad finns bortom nästa krök? Under vecka 13, 2014 har Sveriges Speleologförbunds Expedition Bjurälven genomför dess årliga utforskning ..»
2014-03-27
Omkomna dykarna i Plura hämtade
Det är ett finskt dykteam som hämtat upp sina omkomna kamrater. De två förolyckade är nu placerade i grottan så att räddningspersonal kan nå dem. Dykarna ..»

Expedition Bjurälven 2014 har startat

2014-03-22
Expedition Bjurälven 2014 har startat
Sedan 2007 har det årligen, med undantag för 2012, anordnats en dykexpedition i Bjurälven, Jämtland, där en grupp dykare från Sveriges Speleologförbund ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »