Namn: Lösen:

British Airways förenklar för dykare

Publicerad den 5 oktober 2007  (Läst 2 349 gånger.)

British Airways förenklar för dykare
British Airways förenklar för dykare

Därför har man tagit fram information om vad man bör tänka på samt vilka regler som gäller då man flyger med British Airways. Som British Airways resenär får du alltid checka in en väska och ett valfritt sportredskap utan att betala extra så länge de satta kriterierna uppfylls. Det innebär att du kan spendera dina semesterpengar på annat än extra baggage vid incheckningen.
– Eftersom våra regler är bra, generösa och gynnar den sportiga resenären, känner vi att det är viktigt att informera om möjligheterna och samtidigt ge tips om hur enkelt det är att exempelvis ta med sig skidorna på semestern då man flyger med British Airways, säger, Peter Rasmussen, Commercial Manager Scandinavia & Iceland.
Hanteringen av sportutrustningen är kostnadsfri så länge den inte överskrider måtten 2,5 meter x 1, 00 meter x 0,8 meter och inte väger mer än 32 kilo. Ifall redskapet väger över den tillåtna vikten och den inte kan delas i mindre delar, behandlas redskapet som två gods.

Läs mer på: http://www.dykmag.net/sv/docs/g_magasinet/dyk_nyhet.php?nyh_id=408Taggar:  Dykresor
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2007-10-03
Nya konstgjorda korallrev vid Eilat
Första reven installerades i maj och redan nu finns det 32 olika arter fisk där. Än så länge har man inte planterat koraller men eftersom det skulle ta ..»

Bidrar CO2 till dykarsjuka

2007-10-01
Bidrar CO2 till dykarsjuka
En norsk doktorsavhandling studerar hur CO2 produktion hos djur kan bidra till lokal gasövermättnad. Läs hela artikeln på: http://www.forskning.no/Artikler/2007/september/1190631784.95 Läs ..»
2007-09-27
Dykarfynd gav dramatik
Dykarklubbens fynd orsakade stort pådrag från både räddningstjänst och polis. I den söndervittrade militärväskan som hittades på älvens botten fanns små ..»

Arctic Diving utökar sortimentet

2007-09-27
Arctic Diving utökar sortimentet
Arctic utökar i och med detta sin produktlinje till att bland annat omfatta masker, fenor och snorklar från Cressi, dyklampor från Green Force, kamerahus ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »