Namn: Lösen:

Chalmers Dykarklubb anordnar dykloppis i Göteborg

Publicerad den 10 november 2018  (Läst 2 194 gånger.)

chalmers dykloppis

Torsdagen den 22 november klockan 19:00 så bjuder Chalmers Dykarklubb (CDK) in till dykloppis. Adressen är Chalmers Tvärgata 4.

Kom och fynda god och prisvärd dykutrustning eller mingla med alla trevliga dykare. Närvaro och försäljning på eventet är gratis och alla är välkomna. Det går också bra att bara mingla med alla trevliga dykare och det kommer finnas godis och korv med bröd till försäljning.

Chalmers Dykarklubb är en studentförening på Chalmers som grundades mars 1969 och fyller snart 50 år. Klubbens verksamhet är ideellt där klubbens styrelse och medlemmar hjälper till att arrangera kurser, utfärder, event, med mera. Till verksamheten hör även att arrangera roliga studentaktiviteter och att hjälpa studenter ägna sig åt sin favoritsysselsättning vid sidan om studierna.

Har du saker du vill sälja? Anmäl intresse till info@chalmersdykarklubb.se så förbereder vi utrymme oavsett om det avser en sak eller flera.

En säljare på höstens loppis är Smögen Dyk och upplevelse. De vill låta besökare veta att de säljer av sina torrdräkter efter säsongen.

Varmt välkomna!
Chalmers DykarklubbTaggar:  Dykutrustning Dykloppis Chalmers Dykarklubb
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Dykare omkom idag vid Släggö i Lysekil

2018-11-04
Dykare omkom idag vid Släggö i Lysekil
Man vet ännu inte vad som orsakat olyckan. Ambulanser och helikopter kallades till dykplatsen men mannens liv gick inte att rädda trots försök med hjärt- ..»

Expeditionsrapport från Bjurälven

2018-11-01
Expeditionsrapport från Bjurälven
För 11e året i rad så genomfördes "Expedition Bjurälven" i regi av SSF, Sveriges Speleologförbund. 27 personer från Sverige och Norge lyckades förlänga ..»

Baltacar arrangerar seminarium 25/11

2018-10-29
Baltacar arrangerar seminarium 25/11
Statens maritima museer arrangerar seminariet "Vrakprat" inom ramen för EU-projektet Baltacar på Sjöhistoriska museet i Stockholm söndagen 25:e november. Man ..»

Dyk & Sjöliv öppnar ny dykbutik i Göteborg

2018-10-15
Dyk & Sjöliv öppnar ny dykbutik i Göteborg
Dyk & Sjöliv har öppnat butik i Göteborg närmare bestämt i Poseidonhuset på Åkeredsvägen 1 i Västra Frölunda. Butiken har öppet Onsdag 12:00-20:00 Torsdag ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »