Namn: Lösen:

Ny undervattensfilm

Publicerad den 31 maj 2013  (Läst 2 449 gånger.)

Christine Owman, aktuell med albumet Little Beast som ges ut på legendariska bolaget Glitterhouse, släpper nu videon till sin andra singel Deathbed. Efter att ha skrivit musik till fyra teaterpjäser runtom i världen och spelat med en drös andra band de senaste åren är det dags för Owmans tredje solosläpp. Drömskt och sensuellt med industriella inslag. Med sig på skivan har hon bland annat Mark Lanegan (Screaming Trees etc).


Filmen är producerad av flerfaldigt internationellt prisbelönta undervattensfilmaren Marko Wramén (till hösten bland annat aktuell på National Geographic TV i en rad länder samt med reklamfilm i flera svenska kanaler). Inspelningarna gjordes på plats i Malmö.

”När jag lyssnar på Christine Owmans musik får jag ofta en känsla av att kliva in i en parallell värld. Genom att spela in filmen under vattnet försökte jag fånga den känslan – att befinna sig i en annorlunda värld, ett inre universum. Det finns något svårfångbart eteriskt i hennes musik och röst som jag har haft som vägledning när jag skapat stämningen och känslan i filmen.”
Relaterade artiklar
Svensk undervattensfilm prisbelönt

Taggar:  Film
Marko Wramén
Marko Wramén

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2013-05-25
Kungligt vrak identifierat utanför Ronneby
Det säger professorn i marinarkeologi Johan Rönnby efter att ha dykt vid vraket i veckan enligt Sveriges Radio Kalmar. Skeppet tillhörde den danska ..»
2013-05-14
Polisman dog under dykövning
Under ett övningsmoment skulle han ligga stilla på botten av bassängen. Andra personer som simmade i bassängen reagerade över att han låg kvar så länge. – ..»
2013-05-11
Examensarbete kan ge dykpark i Dalarna
Johan, som går sista året på entreprenörsskolan i Leksand, är en inbiten dykare och har därför valt att se på möjligheterna att locka dykande turister ..»

Vindkraftpark ledde till fynd av eftersökt ubåt

2013-04-24
Vindkraftpark ledde till fynd av eftersökt ubåt
Byggandet av en vindkraftpark utanför East Anglia i Storbritannien har lett till fyndet av en tidigare okänd ubåt. Vraket är 62 meter långt, 7 meter brett ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »