Namn: Lösen:

Colona blir ISO-certifierade

Publicerad den 1 december 2008  (Läst 1 770 gånger.)

Certifikatet är erkänt av The Egyptian Ministry of tourism som ett riktmärke för alla företag inom dykindustrin, och visar att företaget håller högsta nivå inom kvalitet och säkerhet.
PADI har tillsammans med CDWS (Chamber of Diving and Watersports) drivit igenom en ny regel som säger att man måste inneha ett PADI Snorkel Guide certifikat (PADI DM gäller också), för att få arbeta som snorkelguide. När man genomgått denna kurs, och fått certifikatet, kan man ansöka om medlemskap i CDWS, vilket gör att man är auktoriserad som snorkelguide i Röda Havet.
Colona har som ett av de allra första dykcentren i området fått snorkelguider certifierade enligt de nya reglerna.

Fler nyheter från tidningen DYK hittar du på:
http://www.dykmag.net/Taggar:  Röda havet Dykresor Dykcenter Colona
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2008-11-29
Rebreatherdagen 2008
NÄR: Lördagen den 6 December 2008 VAR: 1:a Amfibieregementet, Berga. (Gamla Berga örlogskolor) Kör Nynäsvägen (Väg 73) Söderut ca 3mil från Centrala ..»
2008-11-27
Östra Mälaren blir vattenskyddsområde
Privatpersoner kommer inte att märka så mycket av det. Det kommer att sättas upp skyltar och andra markeringar som visar vad det är för område, säger ..»
2008-11-26
Workshop för uv-filmare
Hans nya kurser kommer att arrangeras hos Emperor Divers på deras lyxiga safaribåtar i Gold Fleet under maj och november 2009. Maximalt 10 elever per ..»
2008-11-24
Försäljning tillåts på Dykmässan
Det tidigare beslutet togs utifrån direkta rekommendationer från tillverkare, agenter och en samlad dykbransch. Skälet till att begränsa direktförsäljningen ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »