Namn: Lösen:

Colona Divers öppnar i Marsa Alam

Publicerad den 23 juni 2010  (Läst 3 931 gånger.)


Det kommer att bli dagliga båtar med avgång från Port Ghalib dit både Apollo och Fritidsresor kommer att köra charter i vinter.

I Tondoba Bay, 13 km söder om Marsa Alam så ligger Deep South Dive Camp, där erbjuder Colona Divers boende i både African huts och i Chalets. Väljer du att bo i African huts så har man gemensam toalett och i Chalets så får man egen toalett och dusch.
Här finns det möjlighet att boka obegränsad dagsljusdykning på husrevet från stranden.
Colona Divers kommer också att bli först med att erbjuda minisafaris (3 dagar/2nätter) från Hamata till St Johns.

Christian Andersson som har ansvarat för Colona Divers i El Gouna kommer att flytta ner och blir ansvarig för det nya centret.

För mer information, kontakta marsaalam@colona.com eller kolla in Colona hemsida http://www.colona.comTaggar:  Röda havet Colona
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Mälaren skall renas med musslor

2010-06-23
Mälaren skall renas med musslor
I ett forskningsförsök så håller Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) på och bygger upp en musselodling i viken Ekoln i Mälaren. Tanken är att musslorna ..»

Oljeläcka i Röda Havet

2010-06-23
Oljeläcka i Röda Havet
En oljeplattform vid Geisumön i norra Egypten läckte under helgen ut vad som oljeindustrin betecknar som ett "mindre läckage" av olja. Oljan har dock ..»

10 000 gamla granater funna i Östersjön

2010-06-20
10 000 gamla granater funna i Östersjön
Ryska myndigheter har funnit en pråm från andra världskriget i Östersjön 1,5 km utanför staden Baltiysk i enklaven Kaliningrad (fd Ostpreussen). Pråmen ..»

Uppgradering till Poseidon Discovery

2010-06-17
Uppgradering till Poseidon Discovery
PRESSRELEASE The main element in the upgrade is the four hoses integral to the breathing circuit. Feedback from divers has shown that the original polyurethane ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »