Namn: Lösen:

Cotton Carrier POV - GoPro- fäste för dykare och actionsportare

Publicerad den 21 oktober 2014  (Läst 3 572 gånger.)

Cotton Carrier POV

PRESSRELEASE
Cotton Carriers nya POV ™ Bracket erbjuder dig som använder en actionkamera ett tryggt och säkert sätt att fånga action från olika vinklar.

Med POV Bracket kan du placera GoPro och andra actionkameror i en valfri vinkel medan många andra GoPro fästen håller kvar kameran i ett fast läge. Cotton Carriers POV Bracket kan roteras 360 grader. Istället för att bara filma rakt fram kan du filma åt sidan, rakt ner mot marken eller rakt upp för en ”in-the-action selfie".

Det är inget nytt för Cotton Carrier att vara en del av lösningen för actionfotografer. Deras bärselar och ”steady cam” armsystem har skapat ett nytt sätt att bära kameror för fotografer som springer, cyklar, åker skidor, vandrar, åker skateboard och många andra områden!

POV Bracket för actionkameror använder sig av Cotton Carriers kända hubsystem vilket gör POV Bracket kompatibel med alla Cotton Carrier produkter. POV säljs med StrapShot, som du fäster vid på en ryggsäck och väska. Fästet är tillverkat av tåligt aluminium i Nordamerika.

OM TILLVERKAREN - Cotton Carrier


Cotton Carriers bärsystem för kameror har blivit det självklara valet för fotografer och videografer över hela världen. Många användare är aktiva, professionella fotografer och filmare i fält, på sportarenan eller ute i naturen, bröllops- och studiofotografer men också entusiaster och glada amatörer som alltid vill ha kameran redo.

DISTRIBUTÖR


Scuba Supply Sweden AB
Tångenvägen 4
SE - 456 32 Kungshamn.
Email info@scubasupply.se
Tel: +46 (0)40 18 62 62Taggar:  UV-Foto GoPro
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Nanight - Nya svenska dyklampor

2014-10-18
Nanight - Nya svenska dyklampor
PRESSRELEASE Under vecka 43 börjar leveranserna i stor skala av de ljusstarka dyklamporna. Tidigare har ett fåtal utvalda dykarna.nu medlemmar lyckats ..»

Se videon när färjan M/F Ærøsund går till botten

2014-10-11
Se videon när färjan M/F Ærøsund går till botten
Den 5e Oktober i år sänktes den 55år gamla färjan M/F Ærøsund utanför den danska kusten för att få ett nytt liv som artificiellt rev. Teamet bakom sänkningen ..»

5:e upplagan av vrakfototävlingen

2014-10-04
5:e upplagan av vrakfototävlingen
Nu är årets upplaga av vrakfototävlingen öppen för inskickning av bidrag. Tävlingen är som tidigare en inskickningstävling som är ett samarbete mellan ..»

Suunto EON Steel - Ny dykdator

2014-10-03
Suunto EON Steel - Ny dykdator
På senare år så har mer avancerade dykdatorer med skarpa färgdisplayer och anpassningsbar mjukvara blivit allt mer vanligt och tillverkare som bland andra ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »