Namn: Lösen:

Daladykare körde UV-tipspromenad i Leksand

Publicerad den 2 augusti 2011  (Läst 3 096 gånger.)Magdalena Laurell går igenom banan för deltagarna
Magdalena Laurell går igenom banan för deltagarna

Ett dykpar går ner. I bakgrunden Leksandsbron
Ett dykpar går ner. I bakgrunden Leksandsbron

Sista söndagen i Juli stod den traditionella undervattenstipspromenaden på agendan i Leksand. Det var Leksand dykarklubb som stod som värd för arrangemanget och på plats hade ett femtontal dykare samlats för att delta i den prestigefyllda tävlingen. Tävlingslag bildades på plats och totalt sju lag ställde till slut upp.
Det grillades korv och dracks kaffe medan dykparen turades om att navigera runt den kluriga undervattensbanan med sex stycken stopp. Vid varje station gällde det sedan att svara på en dykrelaterad fråga.

Efter en hård kamp korades till slut en vinnare och alla lag fick ta del av ett prisbord som sponsrats bland annat av W-dyk, Siljansnäs Hotell, Källan & Leksand Sommarland.

Om detta var den 9e eller 10e gången som arrangemanget hölls tvistar ännu arrangörerna om, men det var med säkerhet inte det sista!


Bilder:
http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.265641223451044&type=1Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2011-08-02
Dykolycka Klåveskär
På en dykbåt utanför Vinga befinner sig en kvinna som har dykt och har nu allvarliga problem med svimningar efter att för snabbt gått upp till ytan. Helikopter ..»
2011-07-20
Dykolycka i Visby
**Uppdaterat** Nu står det klart att det inte rör sig om en olycka med apparatdykare som medier rapporterat. En person har avlidit efter ett drunkningstillbud. ---------------------- För ..»

1300-talsvrak funnet i Östersjön

2011-07-15
1300-talsvrak funnet i Östersjön
Denna gången verkar kopplingen till Atterdag mer trolig, då skeppet tros vara från 1300-talet, det århundrade då Atterdags skepp förliste. Fyndet kan ..»

Peter Swartling ny VD för Poseidon

2011-07-13
Peter Swartling ny VD för Poseidon
PRESSRELEASE Poseidons företagsledning har sedan fjärde kvartalet 2010 tillsammans med styrelsen utformat en offensiv affärsplan och genomfört en kapitalanskaffning ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »