Namn: Lösen:

Nytt magasin om havet – Deep Sea Reporter

Publicerad den 11 maj 2021  (Läst 1 175 gånger.)


Deep Sea Reporter ska skildra banbrytande forskning, myndigheters avgörande beslut och entreprenörers spännande idéer. Vi vill berätta viktiga och fängslande historier om människor som lever vid och av havet.

Vi strävar efter hög journalistisk och konstnärlig kvalitet i reportage och dokumentärer. Vi jobbar med text, bild och ljud.

Redaktionen består av Peter Löfgren, Fanny Jönsson, Johan Candert, Daniel Hedström, Leif Eiransson, Alexandre Ramos och Simon Stanford

Besök gärna Deep Sea Reporters hemsida https://www.deepseareporter.se/ för att ta del av senaste nytt om havet. Du kan även följa oss på Instagram, Twitter och Facebook.
Är du intresserad av att anmäla dig till vårt nyhetsbrev så gör du det här: http://eepurl.com/hx6xvjTaggar:  Media Deep Sea Productions
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Mardrömsdyket i Mexiko - Verkligheten i P3

2021-05-06
Mardrömsdyket i Mexiko - Verkligheten i P3
Vågorna går höga och efter att ha drivit omkring på havet i en halvtimme börjar det sakta gå upp för Christopher och dykinstruktören att dykbåten kanske ..»

Subnautica - Ny dräktverkstad i Stockholm

2021-05-05
Subnautica - Ny dräktverkstad i Stockholm
Den 1a April i år slogs dörrarna upp till en ny reparationsverkstad för våt- och torrdräkter i Älta strax söder om Stockholm. Bakom satsningen finns Mattias ..»

Divers Alert Network (DAN) uppdaterar Covid-19 dykrekommendationer

2021-04-30
Divers Alert Network (DAN) uppdaterar Covid-19 dykrekommendationer
I maj 2020 släppte DAN den första rapporten kring rekommendationer för dykare som planerade att återvända till undervattensvärlden efter en Covid-19 infektion. ..»

Tång, havets grönsaker!

2021-04-29
Tång, havets grönsaker!
Havet är fyllt av tillgångar av alla dess slag. Många av dem kan man äta och skördar, fiskar och odlar vi hållbart kan havets resurser mätta och gynna ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »