Namn: Lösen:

Demodag i Vagnhärads kalkbrott

Publicerad den 27 april 2015  (Läst 2 466 gånger.)

Vagnhärads kalkbrott

PRESSRELEASE

Vi välkomnar alla till denna demodag. Oavsett om du är icke-dykare, nybörjare, superavancerad eller bara sugen på att rosta av din utrustning. Det kommer garanterat att finnas en aktivitet som passar dig, vi öppnar grindarna kl. 10.00.

Testdyk med ny utrustning
Tillsammans med våra leverantörer har vi med utrustning som du kan testdyka på plats. Lampor, dräkter, el-system, insturment och mycket mer kommer att finnas på plats för att du skall få testdyka.

Är du intresserad av att testdyka en speciell utrustningsdetalj (ex. One Endurance XXL). Kontakta butiken innan 27/4 så ska vi göra allt vi kan för att lösa denna utrustning till dig.demodag

Prova på rebreather
Under ledning av vår erfarne och profesionella instruktör Fredrik Hyllander kommer det finnas möjlighet att testdyka rebreathers. Modellerna kommer vara Inspiration Vision och Classic. Aktiviteten tar ca. 1 timme och består av teori och dykning. OBS! Begränsat antal platser. Boka dig här eller i butiken.

Kostnad: 350kr (Betalas på plats, kontant eller Swisch)

Prova på scooter
Ta chansen och prova på hur det är att åka u/v scooter. Efter en genomgång av en erfaren divemaster får du under bevakning leka runt i vagnhärads kalkbrott

Kostnad: Kostnadsfritt. OBS! Begränsad körning till 10min per person. Boka dig här eller i butiken.

Prova på Sidemount
Hur är det egentligen att dyka med sidemount? Testdyk med xDeeps Stelth 2.0 under ledning av instruktör. Vi kommer även hålla små workshops där du får tips och trix från några av Sveriges mest erfarna sidemount dykare.

Kostad: Kostandsfritt. OBS! Begränsat antal platser Boka dig här eller i butiken.


Tipspromenad under vattnet
Dyk en tipspromenad under vattnet och vinn fina priser!

Mat & Fika
Oceanic Tech bjuder på korv med bröd, dryck och kaffe. Korven får du däremot tillaga själv över öppen eld.

Dykpub
På kvällen möts vi upp på Bishop''s Arms St: Eriksgatan 116, endast ett stenkast från butiken. Vi samlas kl. 19.00 för mat och dryck.Bra att veta
Eventet pågår mellan kl. 10.00 - 16.00. Försök gärna att samåka till dykplatsen. Parkeringsmöjligheterna är begränsade så ju färre bilar desto bättre. Självklart finns vår mobila shop på plats i Vagnhärad. Hardware, handskar, huvor och annat smått och gått finns att köpa på plats. Betalning sker kontant.


Boka din plats och aktivitet via vår hemsida, via mail eller telefon.
Kostnad: 100kr per dykare. 20kr per bil. Betalas kontant på plats.

http://www.oceanictech.se/Taggar:  Vagnhärad Oceanic Tech
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Ny förbundsstyrelse, nya friska tag för svensk dykning

2015-04-19
Ny förbundsstyrelse, nya friska tag för svensk dykning
Christian Johannesson är Svenska Sportdykarförbundets nya ordförande. Vad som kännetecknar Johannesson är hårt målmedvetet arbete, insyn och demokrati. ..»

Förnyat förtroende för MAS styrelse

2015-04-06
Förnyat förtroende för MAS styrelse
Marinarkeologiska Sällskapet (MAS) har efter årsmötet under konferensen den 28:e mars fått ny styrelse, i stort sett identisk med 2014 års styrelse, men ..»

Ny styrelse i P2-Svenskt Vrakskydd

2015-04-06
Ny styrelse i P2-Svenskt Vrakskydd
Efter årsmötet den 25:e mars, har föreningen P2-Svenskt Vrakskydd fått en ny styrelse. - Pär Ahlgren (ordförande) - Martin Prieto Beaulieu (ledamot) - ..»

Vrakfototävlingen avgjord

2015-04-06
Vrakfototävlingen avgjord
Lördagen den 21:a mars hölls vrakfotoseminariet med finalen i vrakfototävlingen. Tre domare som hölls hemliga fram till finalen (Ingvar Eliasson, Tomas ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »