Namn: Lösen:

DiveGas fyllningsanläggning

Publicerad den 4 april 2011  (Läst 3 237 gånger.)

Basic DiveGas

Det har tagit företaget tre ut att utveckla gasfyllningsanläggningarna som kommer att finnas tillgängliga i tre olika versioner.

- Basic DiveGas Continuous blending Nitrox
- Advanced DiveGas Continuous blending Nitrox
- Trimix DiveGas Continuous blending Nitrox og Helium

Basic DiveGas fyller nitrox upp till 40 % i basversionen och den finns också i en trimix-version. Ställ in önskad gasblandning på den tryckkänsliga skärmen och automatiken sköter resten. På skärmen visas värdena för den aktuella fyllningen (EANx, MOD, tryck mm), grafikkurvor för avvikelser med mera. Utrustningen har inbyggd användarmanual vilket göra den lämplig att använda i klubbar och på center.

Mer info på: http://www.divegas.euTaggar:  Gasfyllning
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

H2O Lund blir PADI Tec center

2011-03-29
H2O Lund blir PADI Tec center
Pressmeddelande Från PADI:s beskrivning av PADI TecRec center "The PADI TecRec Center Award is a mark of recognition for PADI Retailer and Resort Associations ..»
2011-03-26
Dykflaska exploderade på Dykterminalen i Helsingborg
Ingen människa skadades men det blev skador på innertak och inredning. Förmodligen var det övertryck i flaskan som gjorde att den exploderade. Det kan ..»

Vindkraftverk stör livet i havet

2011-03-22
Vindkraftverk stör livet i havet
Totalförsvarets forskningsinstitut FOI har gjort forskning som visar att livet i havet störs mest av oljud som ligger på frekvenser under 160 Hz. Vindkraftverken ..»
2011-03-21
Dykolycka i Roslagen
Polis och ambulans fick larm om olyckan vid Hensviksudde klockan 16.37. - Vi vet inte så mycket om omständigheterna kring olyckan. Men dykaren ska vara ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »